top of page

Mijn aanbod

Authentieke momenten
en emoties vastleggen

Lifestyle fotoshoots buiten in de natuur,

ongedwongen bij jullie thuis

of op een andere unieke plek.

Pricing
Screenshot 2023-01-21 at 22.35_edited.jpg

Prijzen

Ik neem bij elke fotoshoot eerst rustig de tijd om jullie gezin en de verwachtingen te leren kennen. Na de fotoshoot selecteer ik zorgvuldig de foto's en neem ik de tijd om elk beeld goed te bewerken. Ik streef ernaar dat elke emotie in een beeld tot zijn recht mag komen door een goede nabewerking. Je ontvangt het afgesproken aantal foto's binnen de 2 weken na de fotoshoot in hoge resolutie.

Ik werk uitsluitend in een straal van 20km rond Kortrijk.

Ben je op zoek naar een fotograaf die buiten deze regio werkt?

Stuur mij gerust een bericht en ik adviseer je een collega. 
 

* Prijs excl. onkostenvergoeding (€0,50/km vanaf Heule)
* Deze prijzen zijn geldig t.e.m. 31 juli 
2024

cadeaubon

Geef een fotoshoot cadeau

Veel mensen hebben alles in huis wat ze nodig hebben.
Wat kan je dan nog geven als cadeau voor een gelegenheid? Zorg voor een originele en waardevolle verrassing en geef een fotoshoot cadeau! 

Laat je gegevens en keuze van fotoshoot hier achter zodat ik een gepersonaliseerde cadeaubon voor jullie kan maken. Ik voorzie een mooie cadeaukaart verpakt in een feestelijke envelop.

Cadeaubonnen kunnen opgehaald

worden in Heule of Kortrijk.

Prijs op aanvraag

Korte wedding shoot

➵ Max. 4 uur shoot van het koppel, de (burgerlijke)trouw, het feest, details van kledij, haar, ...
➵ Locatie naar keuze binnen een straal van 20km rond Kortrijk.

Prijs op aanvraag

Bedrijfsfotografie

DSC00544.jpg

Veelgestelde vragen

Hier zijn de meest gestelde vragen. Als er iets anders is dat u wilt weten, neem dan contact met me op via edith.van.gompel@gmail.com

vragen
 • Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?
  Voor ik aan een fotoshoot begin, stem ik eerst met jullie af wat de wensen zijn en of jullie eventueel voorbeeldfoto's hebben die je leuk vindt. Tijdens de shoot zelf werk ik graag in een ontspannen sfeer, waardoor de foto's spontaner zijn. Het liefst heb ik dat jullie iets doen dat je graag doet, terwijl ik dit op beeld vastleg.
 • Hoelang duurt een shoot?
  De meeste fotoshoots duren 30 minuten tot 90 minuten.​​​​​​​ Wil je dat ik jullie langer fotografeer? Stuur mij een bericht en dan kijken we samen wat ik voor jullie kan doen.
 • Wat is de kostprijs van een shoot?
  De kostprijs van een fotoshoot is berekend op lengte van de schoot zelf + het selecteren en bewerken van jullie foto's achteraf. Het bewerken duurt 3x zolang als het shooten zelf. Op basis van deze werkuren bepaal ik de prijs. Prijzen voor een fotoshoot starten vanaf €190. Contacteer mij gerust voor meer informatie over prijzen en formules.
 • Wat krijg je allemaal achteraf?
  Binnen de 2 weken na de fotoshoot ontvang je van mij het afgesproken aantal foto's via een online link. Via deze link kan je de foto's in hoge resolutie en zonder watermerk downloaden zodat je deze zelf kan afdrukken en gebruiken waar jij wil. Wil je meer foto's dan het aantal dat op de prijsofferte staat? Laat het dan op voorhand weten, dan bekijken we samen hoeveel foto's je wenst en wat hiervoor de meerkost is.
 • Welke kledij doe je best aan?
  Dat hangt een beetje af van de fotoshoot zelf. Sowieso is het altijd mooi om met je hele gezin, partner of vrienden in éénzelfde kleurenpallet gekleed te zijn. Let er ook op dat je geen mix van verschillende prints hebt samen. Dat oogt vaak te druk. Doe je een newborn of een pregnancy shoot dan kan het mooi zijn om als (toekomstige)ouders neutraal gekleed te zijn. Bijvoorbeeld witte, beige, grijze of andere zachte kleurtinten. Hierdoor ligt de focus nog meer op de buik of de baby.
 • Wat is de beste locatie voor een fotoshoot?
  Belangrijk is dat er voldoende licht is bij een fotoshoot. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar een shoot buiten in de natuur. Ik vind het zelf het meest spontaan als we afspreken op een locatie waar jullie je thuis voelen. Dat kan een bos zijn, jullie eigen tuin, een meer, de speeltuin, op het water, ... Heb je een lichtrijk huis met veel ramen, dan kunnen we ook binnen shooten. Hetzelfde geldt voor een lichtrijk cafeetje, een zonnige serre, ... Om een hoge kwaliteit van foto's te garanderen fotografeer ik niet met flits, waardoor donkere ruimtes niet geschikt zijn voor een shoot.
 • Wat als het slecht weer is op de dag van de fotoshoot?
  Op zich is dat geen probleem. Zelfs bij regen kunnen er mooie foto's gemaakt worden! Er is geen zon nodig om heldere foto's te maken. Enkel daglicht is een must. De dag voor de shoot bekijk ik altijd het weerbericht. Indien het slecht weer is (regen, sneeuw) dan contacteer ik jullie en zijn er 3 opties: - Ofwel laten we de shoot doorgaan in de regen, sneeuw. Dit kan absoluut voor unieke foto's zorgen ;-)! - Ofwel kiezen we een leuke binnenomgeving (een serre, koffiebar, bij jullie thuis, ...). - Ofwel zoeken we een nieuwe datum.
 • Kan je de foto's zelf afdrukken?
  Alle foto's die je na de shoot van mij ontvangt zijn in "High Resolution" (6000px x 4000px). Dit wil zeggen dat ze in de beste kwaliteit zijn om deze zowel groot als klein af te drukken. Let op: De kwaliteit van afgedrukte foto's wordt wel sterk bepaald door de drukker. Kies je voor een goedkope, snelle drukkerij, dan is de kans groot dat de foto's qua kleur en kwaliteit toch niet optimaal zullen zijn. Kies daarom altijd voor een kwaliteitsvolle drukkerij die gespecialiseerd is in het afdrukken van foto's.
 • Toevallig een puist, blauwe plek, schram, ... op de dag van de fotoshoot?
  Het is al voorgevallen dat een kind een blauwe plek had tijdens de fotoshoot. Geen reden tot paniek :-)! Vertel me voor de shoot van start gaat waar de plek, puist, litteken, ... die je stoort zich bevindt en dan let ik er op bij het bewerken van de foto's na de shoot. Ik photoshop deze plek dan op alle beelden weg zodat jij en je gezin alsnog stralend op de foto's staan. Uiteraard is er een limiet aan Photoshop. Zijn er grotere aanpassingen die je wenst, dan is het handig om dit voor het boeken van een shoot met mij af te stemmen.

Let's Get You Booked

DSC00871_edited.jpg
bottom of page